El concurs de bandes Sound Music de Valldoreix ja té data


  • Comparteix:

Cartell de la cita

Cartell de la cita

La fase de classificació de la segona edició del concurs de bandes Sound Music de Valldoreix ja té data. L'organització de la cita ha escollit el divendres 7 de setembre per a la celebració dels concerts classificatoris del concurs, just una setmana abans de l'inici del cap de setmana de la Festa Major del territori i de la fase final del Sound Music. En aquesta última fase es decidirà quin grup s'alça com a millor grup jove de Valldoreix i s'endú el premi de 300 euros i la gravació d'un EP de tres temes amb la discogràfica The Wall Records.

Els grups que participaran en aquesta fase classificatòria són Manganga del Mundo, Porcs del Vallès, T-24, 81 Roton i Koré, d'entre els quals s'escolliran dos perquè actuïn a la Nit Jove de la Festa Major i es disputin el premi final. La novetat d'enguany és que no hi haurà jurat i tant els finalistes com el guanyador es decidiran a partir dels vots emesos pels espectadors.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.