Les biblioteques i sales d'estudi de Sant Cugat amplien els horaris per a l'època d'exàmens

Hi ha set espais distribuïts pel centre i els districtes


  • Comparteix:

Les aules romandran obertes conicidint amb les PAU i els exàmens finals / Foto: Web Ajuntament

Les aules romandran obertes conicidint amb les PAU i els exàmens finals / Foto: Web Ajuntament

Les biblioteques i aules d'estudi de Sant Cugat amplien els horaris des d'aquest dilluns i fins al 22 de juny coincidint amb les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) i l'època d'exàmens finals. Els cinc espais gestionats per l'Ajuntament estaran oberts de dilluns a diumenge de deu del matí a onze de la nit. A Valldoreix, la biblioteca Vall d'Or obrirà fins al 7 de juny. Totes les aules tenen servei de wifi.

Esade també ofereix les seves instal·lacions als estudiants i ho farà fins al 29 de juny. Cal Temerari, un any més, ha habilitat un espai per a l'estudi obert de dissabte a dijous i amb servei de wifi i cafetera.

Horaris d'obertura

Biblioteca Central Gabriel Ferrater: De dilluns a diumenge de deu del matí a onze de la nit.

Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori - Sala Annexa: De dilluns a diumenge de deu del matí a onze de la nit.

Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona - Sala Ausiàs March: De dilluns a diumenge de deu del matí a onze de la nit.

Casal de Torreblanca: De dilluns a divendres de nou del matí a onze de la nit i dissabtes de deu a dues del matí i de quatre de la tarda a deu de la nit. Diumenges tancat.

Centre Social i Sanitari La Floresta: De dilluns a divendres de deu a dues del matí i de quatre de la tarda a nou de la nit. Dissabte i diumenge de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre.

Biblioteca de Valldoreix Vall d'or: Del 4 al 7 de juny fins dos quarts d'una. El 8 de juny fins a dos quarts d'onze de la nit i de l'11 al 13 de juny fins a dos quarts d'una de la nit.

Esade Sant Cugat: De l'1 de juny al 15 de juny, de dilluns a divendres, de nou del matí a set de la tarda amb servei de biblioteca. De set de la tarda a dotze de la nit només romandrà oberta la sala d'estudi. Dissabte i diumenge està tancat. Del 18 de juny al 29 de juny, de dilluns a divendres de vuit del matí a set de la tarda amb servei de biblioteca i de set de la tarda a dotze de la nit només l'aula d'estudi. El cap de setmana està tancat.

Cal Temerari: De dissabte a dijous de dos quarts de deu a tres de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.