L'AEU s'acomiada d'un curs 'mogut' amb un concert per aprofundir en la història del saxòfon


  • Comparteix:

El saxo ha protagonitzat el final del curs de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU) amb una conferència musicada per part de l'Ensemble de Saxòfons del Conservatori del Liceu. El Teatre-Auditori ha acollit l'acte de cloenda d'un curs del qual l'entitat en fa un balanç positiu, malgrat que ha patit canvis en alguns dels actes de la programació que ofereix per diversos motius, com la situació del país.

Sota la direcció d'Albert Julià, que també ha comentat curiositats sobre l'instrument i les obres que s'han interpretat, i amb la col·laboració del pianista solista Daniel Garcia, una dotzena d'alumnes de l'Ensemble de Saxòfons del Conservatori del Liceu han mostrat als assistents les possibilitats d'aquest instrument en la música clàssica. Tot plegat per tancar un any 'mogut', en què s'han hagut de suspendre o ajornar diverses activitats 'per la situació del país'. Tot i això, el president de l'entitat, Llibori Casadellà, en fa un balanç positiu.

Llibori Casadellà

Ha sigut un any una mica entrebancat, però en el fons ha funcionat molt bé i les valoracions de les activitats són molt positives. Ens dóna ànims de seguir els propers anys.


A l'acte també hi ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, que en el seu parlament, amb regust de comiat, s'ha mostrat 'emocionada' d'assistir a aquesta cloenda.

Mercè Conesa

Encara que sembli un comiat, no ho és perquè m'agradarà que em continueu convidant. Però per mi avui té molta emoció compartir avui la cloenda d'aquest curs, tenint en compte que s'acaba la meva etapa municipal, que l'he gaudit i us l'agraeixo immensament.


Està previst que l'AEU inauguri el curs vinent, el 18è que funciona a la ciutat, a principis d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.