L'Institut de la Infància enllesteix els preparatius del nou local, que s'inaugurarà al setembre


  • Comparteix:

Les obres d'adequació del nou local de l'Institut de la Infància avancen a bon ritme i l'entitat espera poder estrenar-lo després d'estiu. L'espai, situat a l'edifici municipal de la Rambla de Can Mora, ocuparà dos dels locals de la quarta planta i ja ha superat el procés de reforma, que ha implicat la instal·lació de parquet i la reforma dels espais. Encara queda, però, traslladar el material provinent de les seus de l'entitat d'arreu de Catalunya i enllestir els últims preparatius.

Tot i que l'objectiu inicial era poder inaugurar-lo durant la primera meitat de l'any, les obres finalment s'han allargat i haurà d'esperar a després d'estiu per poder acollir noves activitats. El local permetrà a l'entitat tenir un espai propi únic per primera vegada i centralitzarà totes les seus, fins ara repartides per Catalunya. La directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, ha explicat que això els permetrà oferir una programació estable.

Verónica Bronstein

Començarem a treballar amb escoles i famílies de manera més estable. No per moments puntuals, sinó que al dia a dia podran venir aquí.


L'Institut de la Infància concentra ara els esforços en l'escola d'estiu, que es farà del 10 al 13 de juliol al Claustre del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.