Sant Cugat té un nou bar de cervesa artesanal

Tragaldabas està situat al carrer de Valldoreix


  • Comparteix:

Tragaldabas és un bar de cervesa artesanal

Tragaldabas és un bar de cervesa artesanal

Obre un nou bar de cervesa artesanal al carrer Valldoreix número 73, a la sortida de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat. Tragaldabas aposta per apropar als santcugatencs el món de la cervesa artesanal amb una oferta que variarà cada setmana. A més, també hi haurà carta de tapes, hamburgueses, i més menjar per acompanyar la degustació. Els caps de setmana s'oferirà brasa i música en directe. Tot i que la setmana passada van fer una preinauguració per començar a donar-se a conèixer, l'obertura oficial del local tindrà lloc aquesta setmana i durant els primers dies hi haurà descomptes per als clients. L'horari de 'Tragaldabas' serà continuat, des de les dotze del migdia fins al tancament a la nit.

Un dels responsables del local, Estanislao Ruíz, ha explicat a Cugat.cat que els clients podran descobrir tot un món de la cervesa artesanal.

Estanislao Ruíz

Segons la demanda de la gent poden haver-hi fins a 12 tiradors de cerveses diferents. Poden ser des de molt suaus, fins a fortes, afruitades, torrades... Això s'ensenyarà a la gent aquí, hi haurà un maridatge perquè puguin triar i familiaritzar-se amb el món de la cervesa artesanal.


Ruíz ha afegit que la idea del maridatge és perquè els clients puguin provar tots els tipus de cervesa. L'interior de l'establiment té un estil 'vintage' i també tindrà una terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.