Ja es poden sol·licitar les ajudes per pagar l'IBI a llars amb dificultats econòmiques de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els jubilats és un dels col·lectius que pot demanar les ajudes / Foto: ACN

Els jubilats és un dels col·lectius que pot demanar les ajudes / Foto: ACN

L'Ajuntament obre aquest dimarts el termini per sol·licitar els ajuts econòmics per al pagament de l'Impost de Béns Immobles (IBI). Aquest programa va adreçat a famílies monoparentals, majors de 65 anys i llars amb pocs recursos econòmics. També poden sol·licitar l'ajut els ciutadans que visquin de lloguer i per contracte hagin de pagar l'IBI. La quantitat econòmica s'atorgarà en funció dels ingressos de la unitat de convivència, el nombre de persones de la llar i el valor cadastral de l'immoble. Les sol·licituds es poden presentar fins al 28 de setembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

En total, l'Ajuntament dedicarà gairebé 300.000 euros a aquest programa d'ajudes. En cas que s'esgoti aquesta partida econòmica, s'estudiarà la possibilitat d'augmentar-la per donar resposta a totes les peticions. A més, el consistori bonificarà enguany uns 415.000 euros d'aquest impost a les famílies nombroses.

Els requisits per poder sol·licitar l'ajut i la documentació que cal aportar es poden consultar a la web de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.