El Consell d'Infants proposa una multitud d'accions a l'Ajuntament per millorar el reciclatge


Temes relacionats

El Consell d'Infants treballarà aquest curs per millorar el reciclatge a la ciutat (22/nov/17)


  • Comparteix:

Moment de la sessió d'aquest dimecres

Moment de la sessió d'aquest dimecres

Els nens i nenes del Consell d'Infants, format per 34 alumnes de 17 escoles, han emplaçat el consistori a posar més Punts verds i contenidors i a fer més campanyes informatives sobre reciclatge. Són només algunes de la llarga llista de propostes que els estudiants han dirigit al govern en les conclusions de l'informe sobre reciclatge elaborat aquest curs. La feina feta els ha valgut aquest dimecres un diploma.

Una distinció que han rebut a la sala de plens de l'Ajuntament, acompanyats de familiars, mestres, partits i l'alcaldessa, Carmela Fortuny. Tots els nens han detallat la feina al llarg de set sessions i han proposat als governants mesures com la instal·lació de més papereres, organitzar el Dia del Reciclatge i fer un joc per a mòbils.

El sotspresident del consell, Isaac Rius, de l'escola Thau, ha agraït a l'Ajuntament la possibilitat de poder dir la seva.

Isaac Rius

Ens ha agradat formar part del consell perquè hem pogut treballar per a Sant Cugat.


Un agraïment que l'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha retornat, fent èmfasi en què la millora de la ciutat és 'una tasca de tots'.

Carmela Fortuny

Sabeu que tots junts podem fer possible el reciclatge. Tots som la solució!


Les escoles participants són Àgora, Avenç, Catalunya, Ciutat d'Alba, Collserola, Creanova, Gerbert d'Orhlac, Hatkiva, Joan Maragall, Joan Maragall, La Farga, La Floresta, L'Olivera, Pins del Valles, Pureza de Maria, Santa Isabel, Santa Isabel, Thau i Viaró.

Què és el Consell d'Infants?
És un òrgan de participació ciutadana, de caràcter consultiu, format per nens i nenes de 10 a 12 anys que estudien 5è i 6è de primària a les escoles de Sant Cugat. La seva funció és aportar als responsables polítics del municipi la visió que tenen els infants sobre la ciutat i la realitat que els envolta, perquè la seva opinió es tingui en compte a l'hora de prendre decisions que els afecten com a ciutadans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.