Vermuts musicals, visites al Monestir i sardanes, propostes aquest cap de setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

Les sardanes, protagonistes a la Plaça d'Octavià dissabte per la tarda

Les sardanes, protagonistes a la Plaça d'Octavià dissabte per la tarda

Els vermuts musicals, les visites guiades pel Monestir i les sardanes són les protagonistes d'aquest cap de setmana a Sant Cugat. El Mercantic serà un dels punts més destacats tant dissabte com diumenge amb els seus vermuts, concerts i mercat de disseny. L'emblema de la ciutat, el Monestir, obre portes per explicar als visitants els seus secrets més ben guardats i l'entitat Sardanista de Sant Cugat ha programat la ballada mensual aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda a la Plaça d'Octavià.

Dissabte
El Siglo Mercantic programa els seus vermuts musicals. Aquest dissabte el ritme el posarà Nico Pepi amb les seves versions pop rock al migdia. L'entrada és lliure.

El Museu del Monestir ofereix una visita guiada a càrrec de persones afectades per la Síndrome d'Asperger. L'activitat començarà a les cinc de la tarda i cal reservar l'entrada enviant un correu a educaciomuseu@santcugat.cat o trucant al 93 675 99 51. El preu de l'entrada és taquilla inversa. Es tracta d'una activitat impulsada per l'Ajuntament i la Fundació Friends.

I pels amants de la tradició, l'entitat Sardanista de Sant Cugat, acompanyada de la Cobla Ciutat de Terrasa, seran protagonistes a la Plaça d'Octavià a partir de dos quarts de set de la tarda.

Diumenge
De dos quarts de deu del matí i fins les quatre de la tarda el Mercantic acull una nova edició del Mercat del Disseny. Com cada diumenge, d'onze a dues del migdia, el recinte cobrarà una entrada de dos euros als visitants per evitar aglomeracions.

I sense marxar del Mercantic, la sala el Siglo oferirà un vermut musical a càrrec dels artistes Victor Fisas & Donnie Nicolson. El concert començarà al punt de les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.