Sant Cugat es conjura per evitar les agressions sexistes durant la Festa Major


  • Comparteix:

L'Ajuntament vol lluitar contra les agressions sexistes / Foto: Ajuntament

L'Ajuntament vol lluitar contra les agressions sexistes / Foto: Ajuntament

Sant Cugat es conjura per viure una Festa Major sense agressions sexistes. Tant l'Ajuntament com la Festa Major Alternativa (FMA) han posat en marxa protocols per procurar una festa segura amb relacions lliures, respectuoses i igualitàries. A més de la campanya de comunicació per traslladar el missatge que cap agressió és justificada, també s'adreça a les dones que se sentin atacades. Les anima a acostar-se a la barra o als punts d'informació, on se'ls donarà assessorament.

En cas d'agressió, també es pot contactar amb el telèfon del servei d'atenció permanent contra la violència masclista, gratuït i confidencial de la Generalitat, el 900 900 120.

Les entitats es formen per lluitar contra les agressions sexistes

La DesPlaça Jove, la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat i la Festa Major Alternativa han engegat un projecte per formar-se en la lluita contra les agressions sexistes de la mà de l'Ajuntament. Aquest dimarts s'ha fet una sessió sobre com abordar aquestes situacions d'una manera integral i la intenció és seguir treballant per aprofundir-hi en el futur

Formació contra sexisme

La Festa Major Alternativa engega la seva campanya
La FMA també disposa del seu propi protocol de lluita contra les agressions sexistes. L'assemblea assenyala que prevenir el masclisme és 'una responsabilitat ineludible d’aquells que els organitzen' i fan una crida a la 'implicació col·lectiva' per gaudir d'unes festes sense agressions.

Cartells FMA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.