La 8a Festa de la Infància de la Penya Blaugrana Sant Cugat aposta pel reciclatge i la inclusió social


  • Comparteix:

La vuitena edició de la Festa de la Infància de la Penya Blaugrana Sant Cugat (PBSC) ha aplegat prop de 500 infants, pares i mares a la ZEM de Can Magí. La mainada ha gaudit d'una jornada amb un munt d'activitats com tallers de robòtica, ball, dibuix i activitats esportives. El futbol ha estat una de les propostes més destacades amb el torneig entre les escoles Thau, Pi d'en Xandri, Collserola, Gerbert d'Orlhac i el Santa Isabel.

La gresca, pensada per a tot tipus de públics, es consolida amb una participació rècord. L'Escola Sant Cugat de ball ha muntat una sessió de hip hop mentre que l'empresa TbKids n'ha preparat una de tecnologia. El Premi Sant Cugat 2017, Joan Hidalgo, que pateix una malaltia degenerativa, ha estat present a la festa amb un taller on els més menuts podien aprendre a fer robots amb materials reciclats tal i com ho fa ell.

Precisament, el medi ambient i la conscienciació sobre el reciclatge ha estat una de les temàtiques triades aquest any per la festa, juntament amb la normalització social de les persones amb discapacitats. Així ho ha explicat el vicepresident de la Penya Blaugrana Sant Cugat, Joan Carles Galofré.

Joan Carles Galofré

Aquest any amb el tema de la discapacitat hem pensat que convidar al Premi Sant Cugat, Joan Hidalgo, amb els seus robots encaixava perfectament amb l'edició d'enguany, juntament amb la conscienciació en el reciclatge.


Els pares i mares han estat els seguidors incondicionals dels nens i nenes. Des de les grades o gaudint de les exhibicions de ball però sempre donant-los suport.

Assistents

Hem fet el taller de robòtica, el de dibuix, el de màscares... I ara anirem a veure el partit del germà gran.


Entre altres propostes pensades per a conscienciar els infants hi hagut una gimcana organitzada per Teampartners on s'ha d'intentar xutar amb els ulls tapats. La vuitena Festa de la Infància ha posat punt i final amb la popular festa de l'escuma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.