Torna la fira de material d'esquí de segona mà del CMSC


  • Comparteix:

La fira estarà oberta a la sala d'actes del CMSC fins el dia 5 de novembre

La fira estarà oberta a la sala d'actes del CMSC fins el dia 5 de novembre

El Club Muntanyenc organitza un any més la fira de material de segona mà d'esquí i muntanya, que enguany arriba a la 25ena. edició. La fira, que comença aquest dimarts i s'allargarà fins el 5 de novembre, està oberta tant a compradors com a venedors de material d'esquí.

Cada any el Club Muntanyenc recull uns 1.500 articles relacionats amb esports de neu i de muntanya, especialment amb l'esqui i l'snowboard. D'aquests, més de la meitat es venen. Tots aquells que vulguin vendre algun article relacionat amb l'esqui, ja sigui nou o de segona ma, poden portar-lo del 2 al 5 de novembre a la Sala d'actes del Club Muntanyenc. Els preus del material d'esquí els posen els mateixos propietaris amb l'assesorament de l'organització. Isaac Rigau, vicepresident de la secció d'esquí, explica el funcionament de la fira:

Isaac Rigau

El preu l'estipulen els mateixos propietaris assessorats pels organitzadors


Dels beneficis el club muntanyenc se'n queda un petit percentatge per organitzar activitats al llarg de l'any. La fira serà del 6 al 9 de novembre i la devolució del material o la recollida de diners, en cas de venta, serà del 10 al 12 de novembre.Tant la recollida, com la venda i la devolució o recollida de diners del material es farà a la Sala d'Actes del Club Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.