Una fuita de gas obliga a tancar-se a casa seva als veïns dels voltants de la rotonda del Parc Central


  • Comparteix:

Encara es desconeixen les causes de l'escapament

Encara es desconeixen les causes de l'escapament

Una fuita de gas a les obres de la rotonda de la carretera de Vallvidrera ha obligat als veïns de la part alta del Parc Central a tancar-se, dilluns a la nit, durant dues hores a les seves vivendes. Segons els bombers, la fuga la podria haver produït la maniobra d'una màquina de l'empresa Dragados que treballava a les obres de la rotonda de la carretera de Vallvidrera.

La fuita s'ha produït minuts abans de les 7 de la tarda i s'ha reparat al cap de prop de dues hores. A hores d'ara, es desconeixen les causes exactes de la fuita de gas, però els bombers han indicat que podrien trobar-se a la maniobra d'una màquina excavadora que treballava a les obres de l'entorn de la rotonda de la carretera de Vallvidrera.

Cap veí ha resultat afectat per la fuita, tot i que alguns han marxat voluntàriament de les seves vivendes per precaució. Els bombers han recomanat als veïns tancar les finestres i portes dels habitatges pròxims a la rotonda, per evitar una intoxicació.

Ho explica Amadeu Morató, veí del Parc Central.

Amadeu Morató

Hem estat els mateixos veïns els que hem alertat de la fuita. En principi tot estarà controlat en una hora


Recordem que la construcció d'aquesta rotonda havia provocat queixes entre alguns veïns de la part alta del Parc Central, que asseguren que és una rotonda massa gran i que està massa a prop dels habitatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.