Més de cent persones rebutgen la violència de gènere a la plaça Barcelona


  • Comparteix:

Més d'un centenar de persones s'han reunit, per segona vegada, a la plaça de Barcelona per rebutjar la violència contra les dones. Sota el lema 'La violència no és mai tolerable. Diguem no a la violència contra les dones', els presents han fet cinc minuts de silenci després d'escoltar les paraules d'una representant del Grup de Dones Immigrants de Sant Cugat.

L'acte ha comptat amb la presència de totes les forces polítiques del consistori, que han interromput per uns minuts el ple municipal per sumar-se a aquesta concentració mensual per rebutjar la violència de gènere.

Durant l'acte, la membre del Grup de Dones Immigrants de Sant Cugat, María Eugenia Blandón, ha assegurat que, malgrat la actual situació dolorosa per a moltes dones, entreveu que poc a poc la situació es podrà redreçar, i valora els actes com aquest com una primera passa. Escoltem María Eugenia Blandón.

María Eugenia Blandón

A pesar de la dolorosa situación, se ve como cada vez se hacen más cosas para intentar solucionar este problema


Per la seva banda, la regidora d'Igualtat, Marta Subirà, ha destacat que aquest acte és una manera més de mostrar el rebuig a la violència de gènere i de fer-ho present a tota la societat. Escoltem Marta Subirà.

Marta Subirà

La ciutat de Sant Cugat vol expressar el seu absolut rebuig a qualsevol forma de violència contra les dones


Aquestes concentracions, que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració del grup de dones Atena, es repetiran el dia 25 de cada mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.