L'Ateneu donarà la benvinguda a la Festa Major obrint el servei de bar


  • Comparteix:

El food truck de l'Ateneu / Foto: Ateneu

El food truck de l'Ateneu / Foto: Ateneu

L'Ateneu inaugurarà el 2 de juliol el nou servei de bar-restaurant amb el food truck Jardí de l'Ateneu, una proposta gastronòmica saludable, ecològica i de proximitat que estarà situada al pati de la seu de l'entitat, a l'avinguda de Gràcia. El servei arrencarà, però, el proper dimecres 27 al vespre, just abans de la Festa Major, durant la celebració del 'Flamenco a la fresca' que ofereix l'entitat; així com també en la fumada lenta de pipa, que cada any acull l'Ateneu durant la festa grossa i que enguany serà dissabte 30. Els responsables del food truck tenen previst fer una festa d'inauguració durant el juliol.

L'establiment obrirà a partir de juliol ininterrompudament de nou del matí a deu de la nit durant els mesos d'estiu i de nou del matí a dos quarts de nou durant els mesos d'hivern. Miki Calvo i Mati Luna, els amfitrions i guanyadors del concurs, oferiran plats internacionals fusionats amb una visió moderna de la cuina mediterrània, amb fruites i verdures ecològiques, carns de proximitat i productes de primera qualitat.

La infraestructura és un remolc equipat amb cuina, a més de taules que s'instal·laran en una part del pati de l'Ateneu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.