Les festes de la revetlla prenen Sant Cugat, Valldoreix i la Floresta


Temes relacionats

La Flama del Canigó més esportiva arribarà a Sant Cugat per tres camins diferents (13/jun/18)


  • Comparteix:

La foguera de la Flama del Canigó

La foguera de la Flama del Canigó

Sant Cugat, Valldoreix i la Floresta ofereixen diverses opcions per celebrar aquest dissabte la revetlla de Sant Joan. Al centre, Òmnium ofereix l'acte central a la plaça d'Octavià, després de la Flama del Canigó, mentre que establiments privats acolliran la seva pròpia celebració. A Valldoreix es podrà triar entre tres propostes diferents, mentre que la Floresta celebrarà la nit de Sant Joan i Santa Joana a les pistes esportives de la Floresta.

Sant Cugat

Òmnium Cultural

Al centre hi haurà una proposta gratuïta, proposada per Òmnium Cultural i lligada a la Flama del Canigó. Després de l'encesa de la foguera, l'entitat ha convidat a l'orquestra La Loca Histeria, que animarà la festa des de les onze de la nit fins les dues de la matinada, quan hi haurà punxadiscos fins al fi de festa.

També hi haurà oferta a l'àmbit privat i locals com el Moon Sant Cugat i el Cafè Belgrado preparen festes especials per celebrar el solstici d'estiu.

Valldoreix

Valldoreix

A la vila es podrà triar entre tres festes diferents. A l'Espai Garden, Valldoreix Espais Naturals oferirà begudes, una copa de cava i coca per acompanyar el ball. Cal reservar plaça al correu ven@vdx.cat i portar plats, gots, coberts i un plat de pica-pica per compartir amb la resta d'assistents. La festa començarà a dos quarts de deu de la nit.

Al Casal de Cultura, Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix organitza una festa a partir de dos quarts de nou del vespre. Per inscriure's, cal escriure al correu vpv@vdx.cat i abonar dos euros per entrada. Cal portar menjar i begudes de casa, tot i que hi ha graelles disponibles per als qui vulguin coure-ho al mateix casal. Els assistents també podran inscriure's al 5è Concurs Internacional de Coques Casolanes de Pinyos i de Llardons i el 4t Premi per la Taula Millor Parada.

Per últim, el Casal d'Avis també s'apuntarà a la festa amb un sopar per a socis de l'entitat a les nou del vespre. El restaurant del Club Esportiu Valldoreix també prepara un menú especial de Sant Joan.

La Floresta

La Floresta

El barri centralitzarà la festa a les pistes esportives de Can Llobet, on el Senglar Cultural proposa la festa 'La Floresta'18 on fire' per celebrar el solstici d'estiu, Sant Joan i Santa Joana. La proposta arrencarà a les nou del vespre amb un sopar de carmanyola amb servei de bar i continuarà a les onze de la nit amb el ball del fanalet. A dos quarts de dotze, DJ Xuli prendrà el relleu, seguit dels punxadiscos Bullangues i Guido Schwartz. La festa posarà punt final a les quatre de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.