La centenària botiga de roba 'La Fabriqueta' tanca aquest estiu


  • Comparteix:

La botiga tancarà definitivament quan completi la liquidació d'existències

La botiga tancarà definitivament quan completi la liquidació d'existències

La botiga de roba 'La Fabriqueta', situada al número 19 del carrer de Santa Maria, tancarà portes aquest estiu després de prop de 100 anys d'història i quatre generacions familiars. La propietària, Teresa Gómez, assegura que ni l'Ajuntament ni la família conserva cap document on consti l'any d'inauguració del negoci, que va néixer com una petita fàbrica de teixits al carrer de la Lluna. Després de gairebé 40 anys al capdavant de la botiga, Gómez baixa la persiana per 'començar una altra etapa' i 'estar més amb la família'. 'La Fabriqueta' tancarà quan acabi la liquidació, previsiblement a finals de juliol, i ja no tornarà a obrir al setembre.

L'emblemàtic negoci santcugatenc ha evolucionat des de la producció tèxtil pròpia cap a la merceria i finalment la venda de peces de confecció. Tot plegat mantenint sempre un gruix fidel de clients que ha assegurat la viabilitat econòmica fins i tot en el mercat globalitzat dels darrers anys. La propietària, Teresa Gómez, explica que les seves filles no es volen fer càrrec de la botiga i reconeix que tancar no ha estat una decisió fàcil.

Teresa Gómez

Jo estic aquí des dels 14 anys i vull començar una altra etapa, estar més amb la família. Ho he disfrutat però és molt esclau i ja he dit prou. M'ha costat prendre la decisió però ara ja ho tinc assumit.


La intenció de la família és posar el local en lloguer però encara no saben quin podria ser el proper ocupant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.