El Grup Mediterrània presenta un nou espectacle de dansa per Festa Major


  • Comparteix:

L'espectacle tindrà lloc el 28 de juny

L'espectacle tindrà lloc el 28 de juny

La Festa Major de Sant Cugat serà el teló de fons d''Icònic: símbols i danses del Grup Mediterrània', on l'agrupació repassarà aquelles coreografies 'que han significat un punt d'inflexió' per a ells mateixos o per a la dansa popular tradicional catalana en general. El muntatge, que incorporarà nou danses interpretades per 17 dansaires, es podrà veure el 28 de juny a les deu de la nit a la plaça de l'Om.

'Recordant l'Alguer', amb coreografia de Salvador Mel·lo, donarà el tret de sortida amb un muntatge que acabarà amb 'Esclat', un fragment de 'Quadrigènia'. 'Encara' i 'Tinc un clavell per tu' són dues peces que es podran veure per primera vegada. La membre del Mediterrània Anna Mayol ha explicat amb què es trobarà el públic.

Anna Mayol

El públic veurà un recull de danses que el Mediterrània ha ballat durant la seva història.


'Icònic: símbols i danses del Grup Mediterrània' tindrà l'acompanyament musical de la cobla 'La principal del Llobregat', dirigida pel mestre Jordi Núñez i Pallarola.

L'agrupació també participarà en altres actes de Festa Major, com el seguici d'inici, el 28 de juny, el seguici de Sant Pere, el 29 de juny. A més, l'entitat oferirà una actuació el 30 de juny a la Caseta del CPA a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.