Els ajuts de la Diputació a Sant Cugat en matèria d'educació superen el mig milió d'euros


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Escola Bressol Valldoreix

Imatge d'arxiu / Foto: Escola Bressol Valldoreix

La Diputació de Barcelona ha destinat durant el 2017 gairebé 515.000 euros en ajuts per a l'educació a Sant Cugat i Valldoreix. En concret, aquest finançament s'ha destinat a programes de formació i inserció; per al funcionament de llars d'infants, escoles bressol i serveis de música i arts; al suport a l'escolarització en primera infància, i al suport al finançament de llars d'infants.

En el seu conjunt, el darrer curs la Diputació de Barcelona ha destinat 32 milions d'euros en educació. Aquesta partida ha servit per desenvolupar 949 programes, projectes i suports tècnics, a més de dotar de material i formació.

La principal realització d’aquest període ha estat la finalització del desplegament del Sistema de Xarxes d’Escoles Municipals: les xarxes d’Escoles Municipals de Música i Art, de Centres Municipals d’Educació Especial, d’Escoles Bressol Municipals i d’Escoles de Persones Adultes. En total, entre les quatre xarxes aplegaran prop de 600 centres educatius que donen servei a gairebé 70.000 alumnes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.