Les famílies poden gaudir avui del Racó Infantil i el Castell de Focs, entre d'altres activitats


  • Comparteix:

Imatge de l'Espai d'Arreu de l'any anterior / Foto: Localpres

Imatge de l'Espai d'Arreu de l'any anterior / Foto: Localpres

El públic familiar té aquest diumenge l'oportunitat de sumar-se a diverses propostes aptes per a tots. Entre aquestes, hi ha el Racó Infantil de Festa Major, que s'ubica al Parc Central a partir de les sis de la tarda i que ofereix espectacles i activitats lúdiques per a infants i els seus acompanyants. També, en aquest últim dia de festa, les famílies podran gaudir de l'espectacle pirotècnic del Castell de Focs des del parc del Turó de Can Mates, que començarà a un quart de dotze de la nit.

Les propostes familiars d'aquest diumenge són:

11.00 - 14.00 - Espai d'Arreu a la plaça de l'Alcalde Magí Bartralot. Els infants podran participar en un taller de màscares africanes i per als més petits, un espai de ludoteca.

17.00 - Happy Ibiza Market. El jardí de l'Hotel Sant Cugat acull un espai ple d'activitats d'entrada lliure.

18.00 i 19.30 - Espai d'Arreu: 'El Giramón'. La cia. Patawa i veïns de Sant Cugat expliquen contes d'arreu del món a la plaça de l'Alcalde Magí Bartralot.

18.00 - Racó Infantil de Festa Major. Espectacles i activitats lúdiques com jocs de construcció, inflables i espai d'automaquillatge, entre d'altres, durant tota la tarda al Parc Central, l'Espai Food&Fun.

21.00 - 23.00 - 'Vine a sopar abans del castell de focs!' Es farà al Parc Central i es pot portar menjar de carmanyola o bé gaudir de les diferents tavernetes gastronòmiques.

23.15 - Castell de focs amb la Pirotècnia Tomàs de Benicarló. L'espectacle, com cada any, es podrà veure des del parc del Turó de Can Mates.

Consulta la resta de l'agenda de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.