El SantQBeer Festival i el Concurs d'arrossos, plats forts gastronòmics d'avui a la Festa Major


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del concurs d'arrossos de l'any passat / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu del concurs d'arrossos de l'any passat / Foto: Localpres

Les principals propostes gastronòmiques del darrer dia de Festa Major es trobaran, per una banda, a la Rambla del Celler a partir de la una del migdia, on uns 225 grups participaran en el 38è concurs d'arrossos. Miquel del Roig amenitzarà la festa a partir de les quatre de la tarda amb el ball de l'arròs. Per altra banda, la gresca es trasllada a la plaça de l'U d'Octubre, on s'instal·la el SantQBeer Festival a les dotze del migdia i s'allargarà fins a mitjanit amb tot tipus d'activitats. A més de poder tastar cerveses com les Traginer, Estupenda i Senglaris, entre d'altres, els assistents podran gaudir de música, activitats infantils i per adults, i una fideuada popular.

10.00 - Lliurament material 38è Concurs d'Arrossos, a la Rambla del Celler (entre el carrer de Cèsar Martinell i l'avinguda de la Torre Blanca).

12.00 - 24.00 - SantQBeer Festival, a la plaça de l'U d'Octubre. Amb les cerveses Traginer, Estupenda, Senglaris, Florestina, Ilda's, La Maltista, Bripau, Poppaire, Lo Vilot, Fort, Catalan Brewery, Quer, Bertus, Hope, La Calavera, As i Més Malta. Música, activitats i fideuada popular.

13.00 - 38è Concurs d'Arrossos a la Rambla del Celler. A partir de les quatre de la tarda, Miquel del Roig amenitzarà la festa amb el Ball de l'arròs.

20.00 - Graellades de Festa Major a l'avinguda de Cerdanyola i a la plaça del Coll. Organitzat per l'Associació de comerciants Barri del Monestir.

21.00 - 23.00 - Vine a sopar abans del castell de focs! Es farà al Parc Central i es pot portar un pícnic o gaudir de les diferents tavernetes gastronòmiques.

Consulta la resta de l'agenda de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.