Mossèn Blai tanca l'etapa al capdavant de la parròquia d'Octavià amb una missa al Monestir


  • Comparteix:

El Monestir ha quedat petit per acollir tots els santcugatencs que han volgut assistir a la missa de comiat del mossèn Blai Blanquer. Després de 21 anys al capdavant de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, Blanquer ha dit adéu a la seva comunitat amb un missatge d'agraïment però també de perdó. El mossèn ha demanat disculpes per les seves 'febleses', per tot allò que no s'hagi pogut arribar a fer i per les vegades que no ha sabut donar una resposta adequada als 'afligiments' dels parroquians.

Després d'aquestes paraules de perdó han vingut les de l'agraïment. Blai Blanquer ha donat gràcies al Senyor i a la comunitat per les iniciatives i l'ajuda que l'hi han brindat aquests 21 anys.

Blai Blanquer

És un moment de donar gràcies a Déu i de donar gràcies a la comunitat amb la qual he estat compartint les coses bones i les coses tristes d'aquest temps. Per tant, ara toca obrir la porta al futur.


Sant Cugat s'ha bolcat en aquest homenatge que ha començat amb una missa presidida pel mateix mossèn Blai Blanquer a l'església del Monestir i que ha seguit amb una festa al Claustre organitzada pels feligresos de la parròquia de Sant Pere d'Octavià. Els santcugatencs només han tingut bones paraules per la tasca que ha fet el mossèn pel poble.

Feligresos

L'estimem molt i el trobarem a faltar, era molt bona persona / Tenim un bon record d'ell, ha fet moltes coses pel poble i per la parròquia / Per a nosaltres ha estat una gran inspiració espiritual.


En aquest sentit, l'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha reconegut la feina que ha fet Blai Blanquer per preservar el conjunt patrimonial del Monestir de Sant Cugat.


Carmela Fortuny

Jo vull reconèixer de manera molt especial com a regidora en el seu moment, i ara com alcaldessa, la preservació d'aquest conjunt monumental i la seva recuperació per a la ciutat.


Mossèn Blai Blanquer deixa el càrrec sense saber-se encara qui el substituirà al capdavant de la parròquia de Sant Pere d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.