L'escriptor Rogeli Pedró publica la seva primera novel·la, 'Camí de Llot'


  • Comparteix:

Rogeli Pedró

Rogeli Pedró

L'escriptor Rogeli Pedró publica la seva primera novel·la 'Camí de Llot', resultat final d'un curs d'escriptura a l'Ateneu Barcelonès. Amb aquest treball, Pedró s'allunya de la tradició i aprofundeix en la ficció històrica amb un personatge protagonista, l'Andreu, que té molt a veure amb la mateixa infantesa de l'autor. La presentació del llibre a Sant Cugat serà el 12 de juliol, a les set de la tarda al Cafè Auditori.

El relat de Pedró comença amb el final de la Guerra Civil espanyola i acaba el 1978. L'autor afirma que aquest període abarca tot un cúmul de conflictes, lluites socials i polítiques, persecucions i prohibicions.

El protagonista de 'Camí de Llot', l'Andreu, és un jove que pateix progèria, una malaltia de les denominades minoritàries. El noi és nascut a la Noguera, com Rogeli Pedró. Els escenaris de la novel·la passen, precisament, per la comarca de la Noguera, però també per Martorell, Barcelona i Sant Cugat.

Rogeli Pedró

El personatege neix a la comarca de la Noguera, on jo també vaig néixer. Hi ha diversos escenaris arribem a Martorell, a Sant Cugat també hi ha una escena i després anem a Barcelona.


Pedró confessa que, en alguns moments, s'ha endinsat tant en el relat que ho ha arribat a passar malament. 'Camí de Llot' està editada per Acen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.