Sant Cugat acull la cloenda de la Diada el Cooperativisme


  • Comparteix:

Cartell de la jornada / Foto: Cal Temerari

Cartell de la jornada / Foto: Cal Temerari

Sant Cugat acollirà aquest dissabte la 6a Diadacoop, la festa que posarà punt final a la setmana del cooperativisme. L'acte començarà aquest dissabte a un quart de nou del vespre al Parc de Sant Francesc amb una xerrada sobre ecofeminisme a càrrec de Yayo Herrero, seguirà amb la lectura d'un manifest i acabarà a la una de la matinada amb un sopar a càrrec de la taverna Cal Temerari i l'actuació del grup Spesa. La diada l'organitza la Xarxa d'Economia Solidària de Sant Cugat, Cal Temerari i l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental.

Del 2 al 7 de juliol entitats com la Federació de Cooperatives de Treball, la Xarxa d'Economia Solidària (XES), la Confederació de Cooperatives i el grup ECOS impulsen activitats arreu del territori per a l'impuls del cooperativisme. Enguany, Sant Cugat serà l'encarregada de posar punt final als actes que reivindiquen una major presència d'aquest model econòmic i social.

La programació començarà amb la presentació del grup d'estalvi local de Cal Temerari i de la comissió d'habitatge de la XES Sant Cugat on es parlarà de alternatives a l'adquisió d'habitatge. Després, l'acte compta amb la participació de l'activista Yayo Herrero, experta en ecofiminisme. Així ho ha explicat el tècnic del l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i membre de la XES Sant Cugat, Pau Nadal.

Pau Nadal

Yayo Herrero és una ponent que ve de Madrid experta en temes d'ecofeminisme. Aquest any hem cregut important destacar l'ecofeminisme perquè és pràctica de l'economia que es contraposa al capitalisme tal i com l'entenem.


La festa s'allargarà fins la matinada amb un sopar elaborat per la Taverna de Cal Temerari, l'actuació del grup Spesa i una barra de cerveses artesanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.