Cinc propostes que no et pots perdre aquest cap de setmana a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Monestir serà l'escenari d'algunes de les propostes d'aquest cap de setmana / Foto: Hemav

El Monestir serà l'escenari d'algunes de les propostes d'aquest cap de setmana / Foto: Hemav

Visites històriques i culturals, activitats infantils, teatre, música i esport són algunes de les activitats destacades del cap de setmana a Sant Cugat. Els que encara no hagin visitat l'ermita de Sant Medir tenen un nova oportunitat per fer-ho i encara en clau cultural, Mira-sol Teatre aposta una vegada més per apropar la història del Monestir a través de la dramatúrgia. També arriba a la ciutat la 6a DiadaCoop, la Diada Internacional del Cooperativisme per apropar aquest model socioeconòmic als santcugatencs. Els veïns i veïnes de Sant Cugat tindran una altre oportunitat de visitar el Monestir, aquest cop de la mà de persones afectades per la Síndrome d'Asperger i per al públic familiar el mateix monument proposa l''Impro Claustre Kids'.

DISSABTE
Portes obertes a l'ermita de Sant Medir | 11 h - Ermita de Sant Medir
D'onze del matí i fins la una del migdia la Penya Regalèssia ofereix una nova oportunitat per conèixer l'ermita de Sant Medir. L'activitat és gratuïta.

Ermita de Sant Medir

Vista teatralitzada: 'Deixeu parlar els capitells..., ells ho saben tot! | 12 h - Museu del Monestir
Mira-sol Teatre proposa als major de cinc anys una visita teatralitzada per conèixer, de la mà dels seus protagonistes, tota la història que s'amaga darrere dels capitells. Les reserves per aquesta activitat es poden fer al telèfon 93 675 99 51 o a educaciomuseu@santcugat.cat

Deixeu parlar els capitells

6a Diada Internacional del Cooperativisme | 20 h - parc de Sant Francesc
La XES Sant Cugat, l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i Cal Temerari proposen aquest dissabte la 6a DiacaCoop al parc de Sant Francesc. El preu del sopar és de 12 euros.

Programa
20 h - Acollida.
20.15 h - Presentació del Grup d'Estalvi Local i de la Comissió d'Habitatge de la XES Sant Cugat.
20.30 h - Conferència de Yayo Herrero: 'Ecofeminisme i cooperativisme'.
21.30 h - Lectura del Manifest.
22:15 h - Comença la Festa: Sopar elaborat per la Taverna de Cal Temerari, actuació del grup Spesa (rumba-salsa) i barra amb cerveses artesanes amb La Florestina.
1 h - Fi de Festa.

6a DiacaCoop

DIUMENGE
Guia'm pel Monestir | 11 h - Monestir
Visites guiades pel Monestir conduïdes per persones afectades per la Síndrome d'Asperger organitzades per la Fundació Friends i l'Ajuntament. El preu de l'entrada és la voluntat i les reserves es poden fer a educaciomuseu@santcugat.cat o al telèfon 93 675 99 51.

Guia'm pel Monestir
visita_asperger

Impro Claustre Kids | 12 h - Claustre del Monestir

Visita guiada participativa pel monestir dinamitzada per Jorge Rodríguez. L'activitat es recomana per a infants a partir de cinc anys, és gratuïta i accessible per a tothom. La proposta forma part del programa 'Estiu als Museus' i 'La Puça'

Impro Claustre Kids





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.