La factura de l'aigua inclourà informació més detallada sobre el cost de tractament de residus


  • Comparteix:

La modificació de la factura s'ha de fer efectiva abans que acabi el 2018 / Foto: ACN

La modificació de la factura s'ha de fer efectiva abans que acabi el 2018 / Foto: ACN

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) està treballant en una millora de la informació que es mostra al rebut de l'aigua. El canvi en concret afecta l'import que s'ha de pagar per la Taxa Metropolitana de Tractament de Residus (TMTR), una informació que, fins ara, quedava poc explicitada a la factura. A partir d'ara es veurà amb més claredat quin és el recàrrec d'aquest impost. Les nou companyies que abasteixen els municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona tenen fins a finals d'aquest any per canviar l'actual model de factura.

A partir de la tardor, els ciutadans rebran una carta personalitzada per municipi amb informació detallada sobre l'import del TMRT. Les famílies vulnerables i aquelles que estiguin inscrites al registre d'ajuts a la pobresa energètica se'ls bonificarà el 100% el cost d'aquesta taxa. A Sant Cugat, Sorea és l'empresa que gestiona l'aigua.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.