Alumnes del Thau guanyen el premi Impulsa amb un curt sobre el menjar desaprofitat


Temes relacionats

L'escola Thau Sant Cugat s'endú el primer premi al Festival de Clipmetratges de Mans Unides ( 9/mai/18)


  • Comparteix:

Alumnes de l'escola Thau durant l'entrega de premis / Foto: Twitter Blanquerna

Alumnes de l'escola Thau durant l'entrega de premis / Foto: Twitter Blanquerna

Els alumnes de 4t de secundària de l'assignatura d'Arts Escèniques de l'escola Thau Sant Cugat han guanyat el premi Blanquerna Impulsa en l'àmbit comunicatiu amb un curtmetratge que vol conscienciar sobre el malbaratament alimentari. L'equip del centre santcugatenc s'ha proclamat vencedor amb el curt titulat 'El Penjat', que mostra la indiferència quan és llença el menjar mentre hi ha gent morint de gana. Enguany és la primera edició dels Premis Blanquerna Impulsa, que reconeixen els projectes escolars relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible promoguts per l'ONU, en aquesta edició es tractava del 'Fi de la pobresa' i 'Energia assequible i no contaminant'.

En aquesta primera edició dels Premis Blanquerna Impulsa hi ha hagut un total de nou projectes finalistes, tres en cada categoria: àmbit comunicatiu, àmbit educatiu i àmbit de la salut. En la categoria de l'àmbit educatiu, el premi se l'ha endut el Col·legi Sant Ramon Nonat de Collblanc amb 'L'escola que volem'; i en la categoria de l'àmbit de la salut, el centre guanyador ha estat l'Escola Pia de Caldes amb el projecte 'Combat i mat'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.