Diana Riba recorda que l'acostament de Romeva i la resta de presos 'no és cap fita'

La família en seguiran demanant la llibertat


Temes relacionats

Romeva ingressa a la presó de Lledoners ( 4/jul/18)

Diana Riba: 'No acostar els presos als familiars suposaria una vulneració dels drets dels infants' (28/mai/18)


  • Comparteix:

La dona de Romeva en una entrevista a Cugat.cat

La dona de Romeva en una entrevista a Cugat.cat

La dona de Raül Romeva, Diana Riba, assegura que no han 'aconseguit cap fita' amb l'acostament a una presó catalana de Romeva i la resta de presos independentistes catalans. En declaracions a Cugat.cat, Riba ha recordat que el que reclamen els familiars és l'alliberament dels polítics catalans empresonats i ha agraït 'el suport als carrers' de la ciutadania.

Riba ha explicat que l'acostament era 'un tràmit penitenciari' i que les famílies no poden 'sentir cap alegria' per aquest fet.

Diana Riba

La demanda que fem les famílies és la llibertat immediata perquè els presos puguin estar amb els seus fills menors i preparar la defensa pel judici. No hem sentit cap alegria perquè tornen a entrar a una altra presó.


La santcugatenca i membre de l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC) ha reiterat que no han 'aconseguit una fita' i que l'acostament 's'havia de produir'.

Diana Riba

No hem aconseguit una fita a través d'una lluita que feia temps que intentàvem, és una cosa que s'havia de produir. Se suposa que hem d'estar una mica contents i és difícil perquè segueixen a la presó.


L'exconseller santcugatenc Raül Romeva ha ingressat aquest dimecres al centre penitenciari de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, amb l'exvicepresident Oriol Junqueras i els activistes Jordi Sànchez i Jordi Cuixart provinents d'Estremera i de Soto del Real.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.