Un grup d'infants amb TEA del Centre Guru guanyen el concurs del cartell de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

'Compartir és construir', el cartell guanyador de Davinia Martínez

'Compartir és construir', el cartell guanyador de Davinia Martínez

Un grup de 12 infants amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) de la Fundació Privada Autisme GURU són els guanyadors del concurs del cartell de la Festa Major de Valldoreix 2018 amb la proposta 'Compartir és construir'. Els petits artistes s'han erigit vencedors en categoria infantil mentre que Marta Bellés ha guanyat en el marc d'adults i Charlotte Laverne s'ha endut el premi de la categoria jove. En l'edició d'enguany s'hi han presentat 32 cartells.

20 participants en categoria adult, només un en jove i nou en infantil han concursat en el certamen per escollir el cartell de la Festa Major de Valldoreix. Els guanyadors de cada categoria rebran un premi de 450 euros i, a més, el cartell escollit s'endurà una dotació econòmica extra de 300 euros. En el cas de la categoria infantil, els diners del guardó es destinen a material en belles arts.

El jurat encarregat d'escollir els vencedors l'ha integrat els artistes valldoreixencs Carolina Camañes, Luís Conde i Nina Roma, el vocal de l'EMD Joaquim Castelló i la representant dels artesans Esther del Cerro.

La presidenta accidental de l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada, valora aquesta iniciativa consolidada en la Festa Major del territori.

Susana Herrada

La valorem positivament perquè és un honor que després de 25 anys es segueixi fent i que artistes valldoreixencs formin part del jurat.


La Festa Major de Valldoreix se celebrarà els dies 13, 14, 15 i 16 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.