Sant Cugat es mulla un any més per l'esclerosi múltiple

La iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple, una capbussada solidària


  • Comparteix:

Les piscines del Parc Central han estat un any més l'escenari perquè Sant Cugat mostri el seu suport a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Unes 130 persones han protagonitzat un salt coordinat a l'aigua que representa el compromís de la ciutadania en la lluita contra aquesta malaltia, que afecta 7.500 persones arreu del país. A més, a la piscina principal del complex s'ha habilitat un carril on s'han nedat 8.475 metres entre tots els participants, que refermen la implicació dels santcugatencs per la causa. El merxandatge que s'ha posat a la venda durant la jornada ha recaptat gairebé 100 euros.

És el 25è any que aquesta iniciativa se celebra i ja arriba a més de 600 piscines d'arreu de Catalunya. El voluntari de la FEM Manel Abad ha destacat el caràcter festiu del 'Mulla't'.

Manel Abad

Intentem conscienciar la gent que aquesta malaltia requereix el suport de tothom. Ho fem amb aquest acte lúdic.


A banda dels més de 100 participants, també s'han llençat a l'aigua l'alcaldessa, Carmela Fortuny; el conseller de Territori i Sostenibilitat, el santcugatenc Damià Calvet; i el regidor d'Esports, Eloi Rovira. Fortuny i Calvet han subratllat l'esperit solidari dels santcugatencs i dels catalans.

C. Fortuny / D. Calvet

Avui és una mostra més d'aquest Sant Cugat solidari. / No m'ho podia perdre. Catalunya és un país petit, però molt gran en solidaritat.


El 'Mulla't', amb més de 110.000 persones implicades a tot Catalunya, manté així els seus esforços per donar visibilitat a l'esclerosi múltiple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.