La carretera de Rubí es tallarà alternativament durant cinc nits entre dilluns i divendres


  • Comparteix:

Des d'avui i fins divendres es produiran talls alternatius de trànsit a la carretera de Rubí per les obres de renovació de l'asfaltat, que realitza la Diputació de Barcelona. Els talls es produiran a partir de les 10 de la nit, entre la rotonda que hi ha sota l'autopista E-9 i la rotonda del Sant Cugat Centre Comercial.

La carretera que connecta Rubí amb Sant Cugat, la BP-1503, quedarà afectada per talls alternatius de trànsit entre dilluns i divendres. Els talls, ocasionats per les obres d'asfaltat que realitzarà el servei de vies locals de la Diputació de Barcelona, es produiran a partir de les 10 de la nit, per evitar possibles col·lapses en una carretera molt transitada.

Aquests talls alternatius, en un sentit o altre de la circulació, es produiran entre la rotonda situada sota l'autopista E-9, coneguda com l'hipòdrom, i la rotonda del Sant Cugat Centre Comercial. El vial lateral a la carretera s'utilitzarà com a pas provisional pels vehicles que trobin el seu carril de direcció tallat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.