El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals afegeix tres projectes de Sant Cugat


  • Comparteix:

El 'Mural de Vida' és una de les noves propostes  / Foto: Ajuntament

El 'Mural de Vida' és una de les noves propostes / Foto: Ajuntament

Les iniciatives municipals 'Setmana de la Qualitat. Compartint experiències a la feina', el 'Mural de Vida. Art intergeneracional' i 'Treball en horts escolars des d'una perspectiva agroecològica' s'han inclòs en el Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals a Catalunya per la seva 'aportació innovadora i de qualitat'. La Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals han decidit incorporar aquestes tres iniciatives de l'Ajuntament amb la voluntat que altres municipis i entitats locals s'hi emmirallin i les puguin tenir de referència. Amb les noves incorporacions Sant Cugat ja compta amb nou activitats indexades dins aquest servei.

El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals és una proposta a càrrec de la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d'estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de cinc mil habitants de Catalunya amb la voluntat d'identificar i difondre experiències innovadores de govern i gestió municipal.

Setmana de la Qualitat. Compartint experiències a la feina
La iniciativa, enfocada als treballadors de l'Ajuntament, té com a objectiu millorar la qualitat dels processos de treball a través de les experiències personals dels protagonistes. Totes les activitats són de caire lúdic i col·laboratiu per fomentar i reforçar la seva relació. S'ha inclòs en l'àmbit de recursos humans del banc.

Mural de Vida. Art intergeneracional
El projecte reuneix participants de diferents grups d'edat, des d'infants fins a gent gran, perquè formin part d'un mateix procés creatiu, intercanviïn coneixament i promoguin l'art amb la composició d'un mural públic. Aquest camí d'intercanvi generacional s'ha inclòs en l'àmbit d'educació del banc.

Treball en horts escolars des d'una perspectiva agroecològica
La proposta posa el focus damunt de qüestions mediambientals a l'escola mitjançant l'hort escolar i el treball agroecològic en aquest, amb la voluntat de reflexionar sobre la producció i el consum alimentaris a l'escola. S'ha inclòs en l'àmbit d'educació del banc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.