Aquest any s'haurà de pagar una entrada 'reduïda' per accedir a l'Envelat de Nadal


  • Comparteix:

L'objectiu és que pares i mares s'impliquin una mica més en aquest espai lúdic i pedagògic per als més petits

L'objectiu és que pares i mares s'impliquin una mica més en aquest espai lúdic i pedagògic per als més petits

L'equip de govern estudia la possibilitat de cobrar un preu reduït per l'entrada a l'Envelat de Nadal amb l'objectiu que els pares i mares participin més d'aquesta iniciativa. També aquest any, i com a novetat, es faran tallers lúdico-esportius, emmarcats dins la iniciativa Festaesport.

L'edició d'enguany de l'Envelat de Nadal, que ja s'està preparant des de l'Ajuntament, oferirà novetats respecte els anys anterior. Tot i que el lloc i les principals activitats seran els mateixos, per aquest any s'inclouran nous tallers lúdico-esportius, dins les jornades Festaesport.

A més, la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha anunciat que, molt possiblement, aquest any els participants hauran de pagar un preu assumible per tothom per poder gaudir de les activitats.

Àngels Solé

Volem incorporar un preu públic. La gratuïtat en l'entrada general no hi serà però només es cobrarà una mínima aportació.


L'Ajuntament està estudiant la possibilitat de fer diferents modalitats d'entrada per adaptar-se a totes les activitats que es realitzen a l'Envelat. La tinent d'alcalde de Cultura ha remarcat que la voluntat és que els pares i mares s'impliquin més en una iniciativa que ofereix un entreteniment però també funcions pedagògiques per la canalla. Àngels Solé considera que, precisament per aquest motiu, el fet de cobrar una mínima entrada no dissuadirà els santcugatencs de continuar assistint a l'Envelat.

Àngels Solé

No és una ludoteca. Es tracta d'oferir una activitat als infants amb funcions pedagògiques.


En el darrer any, l'Envelat va superar les 20.000 persones que van passar pel conjunt d'activitats d'aquest esdeveniment, ja consolidat a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.