La Floresta acull una reproducció de la mostra censurada a ARCO sobre els 'presos polítics'


Temes relacionats

Suspesa la declaració de la segona tanda d'investigats pel tall de la C-16 el 8-N (16/mai/18)


  • Comparteix:

El Centre Social i Sanitari de La Floresta esdevé altaveu de denúncia de la situació dels 'presos polítics' amb la mostra 'La repressió, cara a cara'. Una exposició que, fins al 29 de juliol, inclou una reproducció de l'obra completa que Santiago Sierra va veure censurada a la fira Arco de Madrid el febrer passat. La proposta, coordinada pel Senglar Cultural, s'acompanya d'un muntatge audiovisual del Bloc Florestà sobre les 16 persones del districte encausades per les mobilitzacions del 8 de novembre.

L'escala del Centre Social i Sanitari i el replà inferior són els llocs que el Senglar Cultural ha escollit per expressar la reprovació sobre els empresonaments per motius polítics. Unes imatges censurades a l'últim ARCO però amb llicència lliure perquè Santiago Sierra pugui fer arribar a més gent i a més llocs el seu missatge. I és així com, amb una reproducció dels populars rostres pixelats, el Senglar Cultural ha parlat de la situació dels 'presos polítics' a Catalunya i, també, a l'Estat Espanyol. Ho detalla el membre de l'entitat Xavi Teis.

Xavi Teis

Són moviments anarquistes a molts llocs de l'Estat espanyol i dóna una magnitud més global del que ens ha arribat d'aquesta exposició.


Una proposta on no hi falta l'accent local. L'exposició ofereix un muntatge audiovisual del Bloc Florestà sobre les 16 persones del districte encausades per les mobilitzacions del 8 de novembre. Per Xavi Teis és important parlar també d'aquesta qüestió.

Xavi Teis

Trenquem la idea que és una exposició només dels presos polítics catalans. Parla també de veïns de la Floresta. Gent que et trobes passejant pel barri.


La mostra, amb 24 fotografies, es pot visitar fins al 29 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.