La XES planta la llavor per crear una cooperativa d'habitatge en modalitat de cessió d'ús


Temes relacionats

La XES situa un horitzó a llarg termini amb el 30% del parc d'habitatge per a accés social (21/abr/18)


  • Comparteix:

El grup busca la cessió de terrenys per a la construcció d'habitatges

El grup busca la cessió de terrenys per a la construcció d'habitatges

La Xarxa d'Economia Solidària (XES) de Sant Cugat activa aquest dimecres el seu pla per crear una cooperativa d'habitatge en modalitat de cessió d'ús. Ho farà aprofitant la feina de la jornada sobre habitatge social i cooperatiu de l'abril passat i amb la intenció de donar-li forma amb un grup de treball. La cita serà a Cal Temerari, entre dos quarts de set i dos quarts de nou del vespre.

La cooperativa d'habitatge en modalitat de cessió d'ús és una alternativa que comença a obrir-se camí. Consisteix en què un privat o l'administració cedeixi una finca o solar en desús, a un termini molt llarg, de 50 a 100 anys, perquè la cooperativa hi actuï amb una rehabilitació o una construcció.

L'objectiu de la trobada d'aquest dimecres a Cal Temerari és donar a conèixer als assistents els requeriments mínims per participar en la constitució d'una cooperativa en cessió d'ús, posar en contacte persones amb les mateixes afinitats i, finalment, crear un grup que pugui negociar amb l'Ajuntament la possibilitat de pactar una cessió de terrenys a llarg termini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.