El Mercantic manté la programació de mercats a l'estiu i aposta pel jazz


Temes relacionats

Mercantic comença a cobrar una entrada els diumenges a l'hora del vermut ( 1/jun/18)


  • Comparteix:

El Mercantic no tanca per vacances i de cara al juliol manté la programació de mercats temàtics. L'espai del barri de Sant Domènec vol aprofitar el bon temps i per això proposa tres iniciatives els diumenges per al que queda de mes, centrades en els artesans, els brocanters i el disseny, a més de la programació de concerts de jazz. Aquesta setmana el torn serà per al mercat d'artesania, que arribarà acompanyat de música i gastronomia.

Les portes obriran a dos quarts de deu del matí i tancaran a les tres. Tot plegat per mantenir el mercat obert durant tot l'estiu amb normalitat, com explica la responsable de màrqueting del Mercantic, Anna Aner.

Anna Aner

Només tanquem dues setmanes a l'agost. Farem els horaris habituals.


Pel què fa a la programació jazzística, després del concert de la nord-americana Tori Sparks d'aquest dijous, el torn serà la setmana vinent per a Ignasi Terraza, Josep Traver i Horacio Fumero a El Siglo, on es podrà gaudir de servei de menjar i beguda. El Mercantic estarà obert tot l'estiu, excepte del 6 al 22 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.