L'arribada d'una escola privada a la Floresta inquieta els veïns en termes de mobilitat


  • Comparteix:

El centre vol anar al passeig dels Til·lers

El centre vol anar al passeig dels Til·lers

El consell de barri de la Floresta ha traslladat a l'Ajuntament la preocupació veïnal, en termes de mobilitat, davant l'eventual construcció d'una escola privada al passeig dels Til·lers. El consistori ha enviat una carta als ciutadans exposant que, de moment, els propietaris dels terrenys no tenen dissenyat el projecte d'obres ni s'ha encetat cap tràmit. L'Ajuntament ha afirmat que el centre, el Sinergy International Cristian School, planeja obrir portes el curs 2019-2020.

La carta de l'Ajuntament remarca que la construcció és compatible amb el planejament urbanístic del districte. A més, també hi fa constar que, a banda de complir amb la normativa urbanística, l'escola ha d'adoptar 'les mesures i solucions efectives' per resoldre els problemes de mobilitat que pot provocar l'increment de trànsit a la zona. Una condició necessària per a l'administració per poder autoritzar l'inici d'obres.

La presidenta del consell de barri de la Floresta, Núria Gibert, ha exposat que, malgrat les explicacions de l'Ajuntament, els veïns continuen nerviosos.

Núria Gibert

La iniciativa privada assegura que obriran al setembre, encara que sigui en mòduls.


El Sinergy International Cristian School és un col·legi privat, cristià de visió protestant i trilingüe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.