L'AMPA de l'IES Sant Cugat exigeix al govern català un compromís 'seriós' sobre les obres


  • Comparteix:

Els pares i mares acusen la Generalitat de no informar-los sobre el retard dels treballs

Els pares i mares acusen la Generalitat de no informar-los sobre el retard dels treballs

L'Associació de Mares i Pares de l'IES Sant Cugat exigeix a la Generalitat un 'compromís seriós' per tal que les obres d'adequació del centre estiguin enllestides de cara al curs vinent. A més, l'associació acusa el govern català de no informar-los adequadament sobre els problemes que han obligat a retardar, de nou, les obres d'adequació de l'antic edifici de l'escola Pla i Farreres.

Els pares i mares veuen amb molta preocupació que les obres d'adequació de l'antic edifici de l'escola Pla i Farreres s'hagin aturat per problemes en l'estructura de l'edifici, i exigeixen a la Generalitat que tramiti l'informe de càrrega de forma prioritària i les necessàries ampliacions de pressupost per millorar el reforç dels pilars.

L'AMPA del centre no descarta que, si fos necessari, es destinin recursos per realitzar un projecte nou, que implicaria construir l'IES en uns altres terrenys. Però, en aquest cas, demanen el 'compromís seriós' del govern català que les obres estaran enllestides al maig del 2005, per poder començar el curs al setembre amb tota normalitat.

Josep Anton Teixidó és el president de l'Associacio de Mares i Pares d'Alumnes de l'IES Sant Cugat.

Josep Anton Teixidó

Aquest fet ens preocupa molt a tots els pares, perque no sabem si el centre estarà en condicions pel pròxim curs, i creiem que és un tema prou important.


A més, L'AMPA assegura que la Generalitat no ha informat, en cap moment, de l'estat de les obres, i que ha estat l'Ajuntament i la direcció de l'IES els que han hagut d'investigar el motiu de l'aturada dels treballs.

D'altra banda, l'Associació de Veïns del barri del Monestir ha comunicat que no acceptaran un trasllat de l'institut a un altre indret, perquè creuen que això representaria una pèrdua de servei educatiu per al barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.