El CDR de Sant Cugat, a l'ocupació de la Model


  • Comparteix:

La reivindicació dels CDR arriba a la Model / Foto: Twitter CDR Sant Cugat

La reivindicació dels CDR arriba a la Model / Foto: Twitter CDR Sant Cugat

Una desena de membres del CDR de Sant Cugat formen part de l'ocupació que l'entitat protagonitza des d'aquest dissabte a la tarda a la presó Model de Barcelona. Sota el lema 'Llibertat, justícia, República', el comitè organitza diverses activitats aquest diumenge, després d'haver passat la nit a l'antic centre penitenciari. Els activistes faran una assemblea a les onze del matí per decidir què fan amb l'ocupació.

Membres de CDR de Sant Cugat fan relleus des d'aquest dissabte a la tarda per tenir presència en l'ocupació de l'espai, que 'ha estat i serà un símbol de la resistència republicana'. La protesta va començar una hora abans de la manifestació per reclamar la llibertat dels presos i exiliats.

Els concentrats exigeixen 'l'alliberament dels empresonats i la implementació de la República' i l'arxivament i absolució de 'totes les encausades dels CDR'. Han assegurat que no pararan de mobilitzar-se 'fins que les demandes legítimes del poble català siguin acceptades'.

A través de les xarxes socials, els CDR han informat que per aquest diumenge al matí han organitzat un esmorzar popular, una assemblea i un vermut. A més, també han difós que faran 'portes obertes' a la presó. En una piulada, els activistes han justificat l'ocupació 'per la República, per la nostra Bastilla, per la dignitat, perquè seguim dempeus, perquè no permetrem ni un pas enrere'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.