El mercat d'art i artesania 'Arts & Crafts' porta al Mercantic antiguitats i objectes de segona mà


Temes relacionats

El Mercantic manté la programació de mercats a l'estiu i aposta pel jazz (13/jul/18)


  • Comparteix:

Les antiguitats i els objectes de segona mà s'han donat cita aquest diumenge al Mercantic amb el mercat d'art i artesania 'Arts & Crafts'. Més de 10 paradetes han ofert tot tipus d'articles, entre els quals els visitants han pogut trobar bijuteria, terrisses, roba i jocs de taula per als més petits de la casa. Tot i que el Mercantic ha programat diferents activitats al llarg de l'estiu per mantenir obert l'espai, l'arribada de les vacances s'ha fet notar i l'afluència de visitants ha estat inferior a l'habitual.

Alguns dels paradistes consultats per Cugat.cat han explicat que aquest mercat els dóna una oportunitat de donar-se a conèixer.

Paradistes

Normalment hi ha fires que són molt cares pels expositors. Aquí és econòmic, ve gent, fan bona publicitat. / Hi ha força ofertes, ara afluixa una mica per vacances, però no ens podem queixar. / Estem començant ara i oferim coses fetes a mà com es feien abans.


Les activitats al Mercantic no s'aturen i l'espai organitzarà els dos propers diumenges el Mercat de Puces i el Mercat del Disseny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.