La Festa Major de la Floresta torna a arrencar aquest cap de setmana amb una vintena d'activitats


Temes relacionats

La Floresta tanca els primers tres dies de Festa Major amb un gran èxit de participació (16/jul/18)

Emilio Fernández i Alicia Garcia, guanyadors de la 35ena Cursa de la Floresta (15/jul/18)

Els florestans porten el gruix de les activitats del segon dia de Festa Major al Parc de les Dones (15/jul/18)


  • Comparteix:

Després de les sardanes hi haurà coca i cava per a tothom / Imatge: arxiu

Després de les sardanes hi haurà coca i cava per a tothom / Imatge: arxiu

La Festa Major de la Floresta portarà més música, activitats infantils, la Nit Jove i la baixada d'andròmines per als últims quatre dies de gresca. Després del primer cap de setmana, la festa grossa torna a arrencar aquest dijous amb actuacions a la plaça de Josep Playà. Divendres serà el torn de la Coral Tardor, el cerca-tasques i la Nit Jove. Dissabte, la 26a trobada de Paelleres i Paellers, la baixada d'andròmines i el concert de Festa Major prendran el protagonisme mentre que diumenge hi haurà lloc per a les activitats més tradicionals amb una missa, sardanes i havaneres.

Divendres
A les sis de la tarda la Coral Tardor ofereix el seu concert de Festa Major a l'església de Sant Pere. Una hora més tard, al Centre Social i sanitari, comença el 7è cerca-tasques florestà amb la Banda Patilla. A les nou del vespre les pistes poliesportives acolliran un sopar amb música. Ja a la nit, també a les pistes poliesportives, és moment de la disbauxa amb la Nit Jove de la Floresta que portarà a La Mulata i Dj Rambla.

Dissabte
De bon matí, a les deu, comença el 2n Campionat d'Escacs de la Floresta a la plaça de Miquel Ros. A les onze, els més menuts podran gaudir de jocs i tallers amb materials reciclats a les pistes poliesportives. Al punt de les dues del migdia la 26a trobada de Paelleres i Paellers es donarà cita a les pistes i a partir de les quatre Sandrine i Conxi amenitzaran l'estona amb la seva música. A dos quarts de set de la tarda la 7a baixada d'andròmines donarà el tret de sortida des l'avinguda Verge de Montserrat. Un sopar i el concert de Festa Major posaran el punt final a la jornada de dissabte.

Diumenge
La missa a la Parròquia de Nostra Senyora de Montserrat de La Floresta a dos quarts de dotze del matí obre la programació de l'últim dia de Festa Major. Tot seguit començaran les sardanes a càrrec de la Cobla Principal de Cassà. Des de les onze i fins la nit les activitats es traslladen a la pista poliesportiva. Els membres del Centre Obert han preparat un matí d'activitats infantils on també hi haurà festa de l'escuma. A les vuit del vespre comencen els concerts amb Tarantination i tancaran les havaneres d'Els Cremats.

Paral·lelament a la programació de Festa Major, des de divendres i fins diumenge hi haurà el mercat d'artesans FlorestArt a les pistes poliesportives. També es podrà visitar l'exposició 'La repressió, cara a cara' al Centre Social i Sanitari de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.