El Restaurant La Plaça té nou director i enceta una etapa de canvis


  • Comparteix:

Paulo Salazar, el nou director del Restaurant La Plaça

Paulo Salazar, el nou director del Restaurant La Plaça

El Restaurant La Plaça, ubicat a Octavià, inicia una nova etapa i incorpora al santcugatenc Paulo Salazar com a nou director de l'empresa. Salazar és comptable de formació, té d'experiència en el sector de l'hosteleria i fa més d'una dècada que viu a Sant Cugat. Un dels objectius que s'ha marcat el nou director de La Plaça és 'afermar el servei al client' a través de canvis estètics a la terrassa i amb dedicació de l'equip.

Paulo Salazar va agafar les rendes de la direcció de La Plaça a principis de juliol i ha explicat a Cugat.cat que la nova etapa inclou canvis estètics a la terrassa.

Paulo Salazar

El que volem a la terrassa és donar-li un toc que s'ha perdut. Petits detalls que no hem tingut, recuperar-los per al client, en aquesta terrassa tan magnífica que tenim amb vistes al Monestir i al carrer de vianants. Això ho aconseguirem amb l'equip humà que tinc darrere meu.


Salazar ha afegit que també hi haurà modificacions en el mobiliari del restaurant i que la carta s'adaptarà a cada època de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.