Cugat.cat obre una nova finestra al món amb la plataforma XALA!

La plataforma oferirà la temporada castellera amb cites com la Festa de Tardor de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les diades castelleres són un dels plats forts de la plataforma / Foto: La Xarxa

Les diades castelleres són un dels plats forts de la plataforma / Foto: La Xarxa

La Xarxa Audiovisual Local, de la qual forma part Cugat.cat, ha posat en marxa XALA!, una plataforma de distribució de continguts audiovisuals en 'streaming'. L'objectiu d'aquest nou canal és explorar un nou sistema de consum de continguts de vídeo i apropar-se a un públic a qui li agrada mirar continguts sigui on sigui, des de qualsevol dispositiu connectat a Internet i amb la millor qualitat. En definitiva, una nova finestra que el mitjà local de comunicació multimèdia aprofitarà per acostar l'actualitat de Sant Cugat al país.

Xala! és l'única plataforma que oferirà la temporada castellera, i a més ho farà en HD. Una nova eina perquè els santcugatencs i les santcugatenques puguin seguir l'actualitat i les actuacions dels Gausacs, la colla de la ciutat. La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha posat en valor el significat d'aquesta iniciativa per la ciutat.

Mònica Lablanca

L'objectiu de Cugat.cat és fer arribar el seu contingut pel màxim de canals possibles. Ens sumem a XALA! com un nou canal que permetrà veure tot el que fem a Sant Cugat i tot el que es viu a la ciutat, ara per un canal més.


A XALA! també es poden veure continguts d'entreteniment de qualitat com documentals i sèries, entre d'altres, que seran accessibles sota demanda i en directe a través del lloc web xala.cat i de les aplicacions per a dispositius Apple i Android, així com de l'aplicació Chromecast per connectar-se a la televisió.

El servei es pot provar gratuïtament durant 14 dies, només cal subscriure's a www.xala.cat i si es vol continuar subscrit no cal fer res més, ja que la plataforma ho fa automàticament.

Com activar la subscripció?
Cal donar-se d'alta del servei des de la versió web de XALA! Entrar a xala.cat des del dispositiu mòbil o l'ordinador i subscriure-s'hi. Només cal introdueir les dades al formulari i es tindrà accés immediat a tots els continguts. Es poden veure els continguts des de qualsevol lloc del món i a través de PC i MAC; des de l''smart TV', i també des del telèfon i la tauleta descarregant-se l'aplicació XALA! per a dispositius Apple i Android.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.