Coneix els projectes que surten dels pressupostos participatius 2018-2019

Els veïns ja han triat els projectes de ciutat i de barri que volen per a Sant Cugat


Temes relacionats

Últimes hores per votar als pressupostos participatius (17/jun/18)


  • Comparteix:

La construcció d'espais d'ombra als parcs (1.350 vots), la instal·lació de banys públics als parcs i itineraris del bus (1.347) i l'adequació d'un local per a entitats de suport a la salut mental (1.346) són els projectes de ciutat més votats als pressupostos participatius 2018-2019. Els santcugatencs també han demanat itineraris de carril bici que facilitin l'accés als centres educatius que no en tenen (1.334). El cinquè i últim projecte triat ha estat la promoció i l'ús d'energies renovables amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les cobertes d'alguns equipaments municipals (1.199).

Els cinc projectes més votats a cada barri

Els veïns de Mira-sol volen per al seu casal un espai gastronòmic i cultural (811 vots). Des de les Planes demanen la construcció d'un parc de tirolines pels més menuts (616).

Els florestans han votat la creació de l''Anella Verda'(1.161), un itinerari circular al voltant del nucli urbà de la Floresta.

A Centre Oest volen potenciar la zona esportiva del Parc Central (1.235) i a Centre Est ha sortit, en primera opció, la posada en marxa d'un itinerari de bicis i vianants de Can Magí a Coll Favà (1.430).

Un cop triats els 10 projectes, l'Ajuntament té fins al 31 de desembre de l'any que ve per executar-los.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.