Els Mossos alerten que fer el repte #InMyFeelingsChallenge pot acabar en denúncia


  • Comparteix:

Famosos i 'influencers' d'arreu s'han sumat al repte / Foto: Instagram Dulceida

Famosos i 'influencers' d'arreu s'han sumat al repte / Foto: Instagram Dulceida

Els Mossos d'Esquadra han alertat via Twitter que participar en un repte com #InMyFeelingsChallenge pot acabar en denúncia. Es tracta d'un repte que s'ha fet viral a les xarxes socials que consisteix en ballar la nova cançó del cantant Drake 'In My Feelings' sincronitzant els moviments del ball amb la lletra del senzill. El repte, però, ha anat evolucionant, i ara es tracta de baixar del cotxe en marxa i fer el ball al costat. L'alerta de la policia catalana ha arribat després que diversos famosos i 'influencers' s'hagin sumat al repte. Una de les cantants que s'ha afegit a la moda ha estat la santcugatenca Carmen Pendones a través del seu perfil d'Instagram.

Els Mossos avisen que participar en aquest repte suposa incomplir diverses normes de trànsit que poden acabar en denúncia, com per exemple conduir sense parar atenció, descordar-se el cinturó en circulació i posar en perill a tercer i adverteixen que la seguretat viària no és cap joc.




Molts famosos s'han afegit a aquest repte i han fet la seva particular versió del ball. És el cas de la cantant santcugatenca Carmen Pendones.

Wait till the end... I tried???? #inmyfeelingschallenge

A post shared by Carmen DeLeon (@carmendeleon) on



El ball el va començar Shiggy, un popular instagramer amb més d'un milió i mig de seguidors, amb l'etiqueta #dotheshiggy ("Fes el Shiggy"). El vídeo ja té sis milions de visionats.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.