Canvis als horaris de FGC durant l'estiu

A la línia R8 de Renfe hi passarà un tren per hora


  • Comparteix:

A Sant Cugat hi ha 7 parades de FGC, sense comptar la de les Planes / Foto: FGC

A Sant Cugat hi ha 7 parades de FGC, sense comptar la de les Planes / Foto: FGC

El servei dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya funcionen des de principis de juliol en horari d'estiu. En el cas de la línia del Vallès, amb vuit parades que donen servei a Sant Cugat, els trens modifiquen els seus horaris habituals fins al 31 d'agost, per ajustar-se a la disminució de la demanda. Els horaris específics es poden consultar al web de FGC, als perfils corporatius a les xarxes socials i a les vitrines de les estacions.

Coincidint amb aquest període i amb l'objectiu de minimitzar les afectacions, FGC executa obres de millora a la infraestructura.

Fins al 10 de setembre
El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la línia S2 (Sabadell) està interromput entre les estacions de Sant Quirze i Can Feu - Gràcia. L'empresa ofereix un servei substitutori d'autobús en aquest tram. L'alteració s'allargarà fins al 10 de setembre, quan està previst que finalitzin els treballs d'integració de la línia a l'entorn de l'estació de Can Feu - Gràcia.

Entre el 13 d'agost i el 2 de setembre
S'interromp també el servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu - Gràcia per diferents millores en la infraestructura del túnel de la Universitat Autònoma. En aquest cas, FGC també ofereix un servei d'autobús substitutori per aquest tram amb parada a les estacions intermèdies d'Universitat Autònoma i Sant Quirze. Fins al 12 d'agost, aquesta interrupció es mantindrà les nits entre diumenge a dijous.

Renfe
La línia R8 de Renfe, amb parada a Coll Favà, també presentarà un horari reduït durant l'agost. Només passarà un comboi cada hora. Els horaris es poden consultar al web i a les vitrines de l'estació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.