Consells per a la cura dels animals de companyia a l'estiu


  • Comparteix:

Cal protegir els gossos de la calor

Cal protegir els gossos de la calor

La calor i els desplaçaments més llargs són els principals inconvenients que pateixen els animals a l'estiu. Per això es recomana evitar les hores de temperatures més altes i programar els viatges si es fan en companyia de mascotes. Cugat.cat ha parlat amb la directora del centre veterinari Veterinos, María José Blabia, que acosta alguns consells per passar millor l'estiu amb animals de companyia.

Per Blabia, el principal aspecte a tenir a compte a l'estiu amb els animals és la calor. Recorda que s'ha d'evitar deixar els animals al cotxe i s'han de prendre algunes mesures per evitar els cops de calor, com passejar a primera i última hora del dia i tenir sempre accessible aigua fresca per a l'animal.

María José Blabia

No sortiu al migdia, millor quan no fa molta calor, i que tinguin sempre aigua fresca.


Si es viatja amb animals de companyia també s'han de tenir en compte algunes consideracions, com informar-se de la documentació necessària i de la política d'acceptació d'animals en espais públics de cada país. Blabia destaca que programar el viatge és important.

María José Blabia

Cal programar el viatge a àmbit legal, vacunes, documentació i certificats que es necessitin. També on es dorm per veure si accepten gossos.


Pel que fa a l'alimentació, Blabia recomana el pinso sec, ja que es conserva, transporta i aguanta millor les altes temperatures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.