El Tibidabo és el tercer millor parc d'atraccions de l'Estat espanyol segons TripAdvisor

Els visitants valoren l'ubicació i les atraccions per a tota la família


  • Comparteix:

El parc d'atraccions Tibidabo va obrir portes l'any 1899 / Foto: web Tibidabo

El parc d'atraccions Tibidabo va obrir portes l'any 1899 / Foto: web Tibidabo

El parc d'atraccions Tibidabo és el tercer millor parc d'atraccions de l'Estat espanyol segons els premis Traveller's Choice - Parques de Atracciones y Acuáticos que atorga TripAdvisor. Per triar els guanyadors es tenen en compte la quantitat i la qualitat dels comentaris que han deixat els usuaris en el període de 12 mesos. El millor parc és el Siam Park, a Tenerife.

El Tibidabo, situat al cim de la muntanya homònima i que forma part del Parc Natural de Collserola, s'emporta la medalla de bronze gràcies 'als seus aires vintage i les vistes que ofereix'. Els visitants del parc han valorat també que es tracti d'un complex amb atraccions per a tota la família, 'des dels més menuts fins els seus avis'.

Els Traveller's Choice han reconegut altres parcs catalans com PortAventura, en segona posició, i el seu parc aquàtic PortAventura Caribe Aquatic Park, en setena d'un llista de 10.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.