El Parlament retira el sou a Romeva i la resta de diputats suspesos per Llarena

Tot i això, Artadi assegura que 'no estan suspesos' i que la Mesa els pot 'restituir'


  • Comparteix:

Raül Romeva, sense sou des del 13 de juliol / Foto: ACN

Raül Romeva, sense sou des del 13 de juliol / Foto: ACN

La portaveu del govern, Elsa Artadi, ha revelat aquest dimarts en roda de premsa una de les incògnites que planaven sobre el Parlament des que el jutge Pablo Llarena va emetre la interlocutòria que suspenia sis diputats processats per rebel·lió, entre ells el santcugatenc Raül Romeva. I és que, quan la cambra encara no havia fet públic si els electes cobrarien o no el seu sou per evidenciar si estaven o no suspesos, Artadi ha explicat que el govern 'té constància' que la Oïdoria de Comptes del Parlament ha decidit que no percebin la retribució des del dia que la interlocutòria va ser formalment notificada.

Malgrat això, la portaveu assegura que 'això no vol dir que estiguin suspesos' i ha deixat en mans de la Mesa del Parlament 'poder restituir' o revisar 'legalment' la decisió que afecta sis diputats, inclòs l’expresident Carles Puigdemont.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.