Volpelleres celebrarà la Festa Major el 14, 15 i 16 de setembre amb canvis a les activitats


  • Comparteix:

Serà la tercera edició de la festa grossa del barri

Serà la tercera edició de la festa grossa del barri

Volpelleres celebrarà la tercera Festa Major de la seva història el 14, 15 i 16 de setembre amb alguns canvis al programa habitual. El president de l'associació de veïns del barri, Alberto Valcarce, ha explicat a Cugat.cat que aquest any s'han substituït les activitats esportives del diumenge per més propostes infantils i que s'han incorporat també actes enfocats a nens més grans, ja que 'els infants del barri van creixent'.

Valcarce ha explicat que la programació mantindrà la mateixa línia, amb música en directe, fira d'atraccions i 'food trucks'. També incorporarà sessions de cinema a la fresca el divendres a la nit. Els canvis responen a les noves necessitats del barri, segons Valcarce.

Alberto Valcarce

Com a novetat hem intentat incorporar al programa activitats per a nens més grans. Els nens del barri van creixent i intentem sumar coses noves.


Mercè Conesa, pregonera
L'exalcaldessa Mercè Conesa serà l'encarregada del pregó de la tercera festa major del barri. L'Associació de Veïns s'ha decidit per l'actual presidenta del Port de Barcelona coincidint amb el 10è aniversari del barri. Valcarce ha destacat que Conesa els 'ha acompanyat des de l'inici' i que sempre ha estat 'disposada a parlar de les necessitats del barri'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.