La Festa Major de Mas Gener portarà tres dies de gresca a partir del 31 d'agost


  • Comparteix:

Les pistes esportives tornaran a centralitzar les activitats

Les pistes esportives tornaran a centralitzar les activitats

El barri de Mas Gener de Mira-sol celebra el 31 d'agost i 1 i 2 de setembre la Festa Major, que aquest any renovarà el programa amb més activitats musicals. Una festa 'holi' el divendres, música 'country', havaneres i cançons de taverna, versions i màgia s'incorporaran a una festa grossa que reunirà veïns i visitants a les pistes esportives del barri. Un dels actes centrals tornarà a ser l'arrossada popular del diumenge que per als socis de l'associació de veïns serà gratuïta.

El president de l'associació de veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu d'aquesta festa és que la gent acabi les vacances passant-ho bé.

Josep Lluís Lolo

Que vinguin a participar i a gaudir de la festa. Nosaltres farem la difusió corresponent per arribar al màxim de gent possible. Quan tornin de vacances, nerviosos perquè tornen a treballar, almenys que tinguin tres dies de gresca i s'ho passin bé.


Divendres 31 d'agost
La Festa Major començarà a dos quarts de vuit del vespre amb una rua pels carrers del barri a càrrec de la banda Mas Gener, que sortirà des de la pista poliesportiva. A un quart de vuit començarà el 'holi festival', una de les novetats de la festa d'enguany. A les nou tindrà lloc el sopar de germanor, seguit d'un festival de 'country'. Tot plegat culminarà amb un concert a partir de dos quarts d'onze de la nit.

Dissabte 1 de setembre
El segon dia de la festa grossa començarà a les onze del matí amb una bicicletada popular que sortirà des de la pista poliesportiva i recorrerà alguns carrers del barri per acabar, de nou, a la pista. L'altra proposta que tindrà lloc a mig matí és una festa de l'escuma amb espectacle musical. La tarda es destinarà a la festa infantil, amb inflables i jocs tradicionals, i a una sessió de 'zumba' i altres balls que començarà a dos quarts de set. Al punt de les nou començarà la botifarrada a preu popular, acompanyada d'havaneres i cançons de taverna i un concert de versions amb el grup 'In-versions' a mitjanit tancarà la jornada.

Diumenge 2 de setembre
La festa continua a les nou del matí amb la cursa de cotxes teledirigits. A les onze, els més petits podran gaudir d'inflables d'aigua que s'instal·laran a la pista. L'arrossada popular, un dels plats forts de la gresca, tindrà lloc a les dues del migdia. Un espectacle de màgia a dos quarts de quatre amenitzarà el dinar i posarà punt final a la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.